Haluatko lähteä luomaan unelmiasi minun kanssani vuonna 2022?

Oletko valmis lähtemään kanssani matkalle Elämän Lähteeseen?
Luo unelmiesi elämä jokaisella elämän osa-alueella!

Nyt sinulla on tilaisuus lähteä ensimmäistä kertaa mukaani luomaan unelmia ja toteuttamaan niitä minun kanssani! Paikkoja on rajoitetusti. Olen luonut sinulle Elämän Lähde valmennuksen. Tämä valmennus antaa sinulle eväitä matkallasi onnellisempaan ja parempaan elämään. Oletko jumissa jossakin elämäntilanteessa? Kaipaatko elämääsi jotain uutta? Onko sinulla toteutumattomia haaveita? Haluatko lähteä toteuttamaan unelmiasi? Autan sinua muuttamaan elämääsi jokaisella elämäsi osa-alueella. Kutsun sinut mukaani matkalle Elämän Lähteeseen, jossa lähdetään luomaan omannäköistä elämää, manifestoimaan ja toteuttamaan omia unelmia. Annan sinulle työkaluja ja ohjeita, mutta työ sinun on tehtävä itse. En voi tehdä sitä sinun puolestasi. Näytän sinulle tien miten itse olen lähtenyt kulkemaan matkaani kohti paratiisia, elämän lähdettä. Karttana toimii Baguan kartta.

Elämän Lähde valmennus toteutetaan Facebook ryhmässä.

Elämän lähde valmennuksen sisältö:

– Kuukauden tehtävät
– Viikon saavutukset
– Asetetaan tavoitteita
– Kuukauden affirmaatiot, voimalauseet
– Facebook live x1/kk
– Ryhmätapaaminen Zoomissa x1/kk
– Kuukauden kortit (tarot tai joku muu korttipakka)
– Kuukauden harjoitus (meditaatio/hypnoosi/läsnäoloharjoitus/tietoisuusharjoitus)
– Kuukauden yhteenveto

Haluatko lähteä kulkemaan matkaa kanssani Elämän Lähteelle? Avaan sinulle ovet nyt ja ne ovat auki 9.1.2022 asti. Ilmoittaudu nyt mukaan.

Tammikuun ohjelma:

Harjoitukset:
Tietoisuustaitoharjoitus
Kuukauden tehtävät:
Mennyt vuosi 2021, nykyhetki ja tuleva vuosi 2022
Facebook live:
9.1.2021 klo 15, aihe Merkuriuksen perääntyminen
Ryhmätapaaminen Zoomissa:
16.1.2021 klo 15

Tyytyväisyystakuu 14 päivää

Maksamalla kuukausimaksun olet sitoutunut kuukaudeksi mukaan valmennukseen. Suosittelen valmennusta ainakin 90 päivän ajan että se alkaa toimimaan ja näkymään elämässäsi. Kuukausi on lyhyt aika muutokselle eikä siinä ajassa välttämättä tapahdu isoja muutoksia. Isot muutokset vaativat aikaa ja työtä itsesi kanssa. Valmennusta voit käydä omaan tahtiin. Suosittelen kuitenkin, että teet tehtävät ja otat valmennukselle oman ajan kalenteristasi. Kaikki riippuu siitä missä vaiheessa olet matkaasi. Jos olet jo pitkällä matkallasi niin kuukausikin voi antaa sinulle niin paljon lisäbuustia muutokseesi, että saat isoja asioita elämässäsi aikaiseksi. Jos olet ensimmäistä kuukautta mukana ja koet että tämä valmennus ei ole sinun paikkasi, voit jatkaa valmennusta 14 päivää maksun suorittamisesta. Voit katsoa mitä on tulossa. Palautan sinulle kuukausimaksun takaisin jos et ole 14 päivän aikana yhtään tyytyväinen valmennukseen. Jokainen on valmennuksessa mukana omasta vapaasta tahdostaan. Jos joku ei ole tyytyväinen valmennukseen, se tuo toisille osallistujille negatiivista ilmapiiriä ryhmään ja sitä en halua. Tämän facebook ryhmän tarkoitus on kannustaa, inspiroida toisia omalla matkalla.

Hinta


Valmennuksen kuukausihinta on 166€. Annan sinulle tähän hintaan aikaa helmikuun loppuun asti olla minun mukanani tässä matkalla kohti parempaa tulevaisuutta. Sen jälkeen voit päättää jatkatko valmennusta vai et. Kuukausimaksu maksetaan aina kuukauden 22. päivä.

Päivitän joka kuukausi osallistujat, sen mukaan kuka on maksanut kuukausimaksun. Voit halutessasi lopettaa valmennuksen käymisen. Jätät vain kuukausimaksun maksamatta, niin poistan sinut ryhmästä ja koko valmennuksesta. Kuukausimaksun maksaessasi, olet sitoutunut yhteen kuukauteen. Kuukausimaksu maksetaan aina edellisen kuun 22. päivä. Kuun viimeinen päivä tarkistan maksetut maksut ja niiden mukaan päivitän ryhmän osallistujat. Joka kuukausi voit aina uudestaan päättää jatkatko vai et. Jos maksujen kanssa tulee ongelmia tai kysymyksiä, ota minuun yhteyttä. Eli nyt kun maksat kuukausimaksun 166€, olet mukana helmikuun loppuun asti. Annan sinulle tammikuun lahjaksi.

Oletko mukana matkalla paratiisiin, Elämän Lähteelle?

Ilmoittaudu alla olevasta linkistä!

https://holvi.com/shop/tainapippuri/

Lisätty artikkeliin 4.1.2022:

Hei!
Olen päättänyt antaa sinulle lahjaksi maksuttoman tutustumisjakson Elämän Lähde valmennukseeni. Tutustumisjakso ei sido sinua mihinkään eikä se maksa mitään. Voit hyvin katsoa mitä on tulossa. Saat tutustua rauhassa sunnuntaihin 9.1.2022 klo 18 asti. Sitten voit päättää jatkatko maksullisena valmennusta vai et. Elämän Lähteen kuukausimaksu on 166€ ja se maksetaan heti liittyessä tai jos olet ollut jo valmennuksessa mukana ja haluat jatkaa niin silloin eräpäivä on 22. päivä. Laitan sinulle tähän linkin Facebook ryhmään, jossa Elämän Lähde toteutetaan. Liity mukaan ilmaiseen tutustumisjaksoon. Tule mukaan Facebook ryhmään:
https://fb.me/g/2QQFfbe0A/jlqdJdTi
Tervetuloa tutustumaan!